Política privacitat xarxes socials

 • Introducció

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) i la Llei 34/2002, d’11 de juny, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic ( LSSI-CE), Associació D’Agricultors Viveristes de Barcelona informa els usuaris, que ha creat una pàgina a les Xarxes Socials Linkedin, Instagram Twitter i Facebook amb la finalitat principal de publicitar l’esdeveniment VIRIDALIA 2017.

 • Dades d´Associació D’Agricultors Viveristes de Barcelona:

Associació D’Agricultors Viveristes de Barcelona

NIF: G58149790

C/ Beniamino Farina, 135 – 08340 – Vilassar de Mar

info@viridalia.com

L’usuari disposa d’un perfil a la mateixa Xarxa Social i ha decidit unir-se a la pàgina creada per Associació D’Agricultors Viveristes de Barcelona mostrant així interès en la informació que es publiciti a la xarxa. En unir-se a la nostra pàgina, ens facilita el seu consentiment per al tractament d’aquelles dades personals publicades al seu perfil. L’usuari pot accedir en tot moment a les polítiques de privadesa a la pròpia Xarxa Social, així com configurar el seu perfil per garantir la seva privadesa. Associació D’Agricultors Viveristes de Barcelona té accés i tracta aquella informació pública de l’usuari, en especial, el seu nom de contacte. Aquestes dades només són utilitzades dins de la pròpia Xarxa Social. No són incorporats a cap fitxer. En relació amb els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, de què disposeu i podeu ser exercitats davant Associació D’Agricultors Viveristes de Barcelona d’acord amb la LOPD, heu de tenir en compte els matisos següents;

 • Accés: Estarà definit per la funcionalitat de la Xarxa Social i la capacitat d’accés a la informació dels perfils dels usuaris.
 • Rectificació: només es podrà satisfer en relació amb aquella informació que es trobe sota el control d’Associació D’Agricultors Viveristes de Barcelona, ​​per exemple eliminar comentaris publicats a la pròpia pàgina. Normalment, aquest dret l’haurà d’exercir davant de la Xarxa Social.
 • Cancel·lació i/o Oposició: com en el cas anterior, només es podrà satisfer en relació amb aquella informació que estigui sota el control d’Associació D’Agricultors Viveristes de Barcelona, ​​per exemple, deixar d’estar unit al perfil.

L’Associació D’Agricultors Viveristes de Barcelona, ​​realitzarà les següents actuacions:

 • Accés a la informació pública del perfil.
 • Publicació al perfil de l’usuari de tota aquella informació publicitada a la pàgina de VIRIDALIA 2017.
 • Enviar missatges personals i individuals a través dels canals de la Xarxa Social.
 • Actualitzacions de l’estat de la pàgina que es publicaran al perfil de l’usuari.

L’usuari sempre pot controlar les connexions, eliminar els continguts que es deixin d’interessar i restringir amb qui comparteix les connexions, per això haurà d’accedir a la seva configuració privada.

 • Publicacions

L’usuari, un cop unit a la pàgina de VIRIDALIA 2017, podrà publicar en aquesta darrera comentaris, enllaços, imatges o fotografies o qualsevol altre tipus de contingut multimèdia suportat per la Xarxa Social. L’usuari, en tots els casos, ha de ser-ne el titular, gaudir dels drets d’autor i de propietat intel·lectual o comptar amb el consentiment dels tercers afectats. Es prohibeix expressament qualsevol publicació a la pàgina, ja siguin textos, gràfics, fotografies, vídeos, etc. Que atemptin o siguin susceptibles d’atemptar contra allò moral, l’ètica, el bon gust o el decòrum, ni que infringeixin, violin o conculquin els drets de propietat intel·lectual o industrial, el dret a la imatge oa la Llei. En aquests casos, Associació D’Agricultors Viveristes de Barcelona es reserva el dret de retirar immediatament el contingut, podent sol·licitar el bloqueig permanent de l’usuari. Associació D’Agricultors Viveristes de Barcelona no es farà responsable dels continguts que lliurement ha publicat un usuari. L’usuari ha de tenir present que les seves publicacions seran conegudes pels altres usuaris, per la qual cosa ell mateix és el principal responsable de la seva privadesa. Les imatges que puguin publicar-se a la pàgina no seran emmagatzemades a cap fitxer per part d’Associació D’Agricultors Viveristes de Barcelona però sí que es romandran a la Xarxa Social.

 • Concursos i promocions

Associació D’Agricultors Viveristes de Barcelona es reserva el dret a realitzar concursos i promocions, en què podrà participar l’usuari unit a la seva pàgina. Les bases de cadascun, quan s’utilitzi per a això la plataforma de la Xarxa Social, seran publicades a la mateixa. Complint sempre amb la LSSI-CE i amb qualsevol altra norma que li sigui aplicable. La Xarxa Social no patrocina, avala ni administra, de cap manera, cap de les nostres promocions, ni està associada a cap.

 • Publicitat

Associació D’Agricultors Viveristes de Barcelona utilitzarà la Xarxa Social